ALBATROS WHITE BEACH JE BROJ JEDAN OVE SEZONE U EGIPTU

JEDAN OD NAJLEPŠIH HOTELA NA CRVENOM MORU, TAČNIJE U HURGADI JE ALBATROS WHITE BEACH I NEĆETE POGREŠITI UKOLIKO ODLUČITE DA PROVEDETE ODMOR U OVOM RIZORTU


Luksuzan porodični hotel ALBATROS WHITE BEACH smešten je u turistički centar Memša i to na 150 metara dugoj peščanoj plaži. Raspolaže sa 473 moderno opremljene sobe i apartmana koji gostima obezbeđuju pun komfor. Sve sobe u hotelu Albatros White Beach imaju kupatilo, TV, telefon, klima uređaj, sef, wi-fi, aparat za čaj i kafu, mini bar i balkon ili terasu.

Gostima su na raspolaganju 2 spoljašnja bazena za odrasle, 4 bazena za decu, 16 tobogana za decu, stoni tenis, mini golf, tereni za odbojku i tenis, bilijar i pikado. U sklopu savremeno opremljenog Spa centra hotela Albatros White Beach su prostorije za masaže i razne tretmane, đakuzi, saune, tursko kupatilo i teretana.

Za najmlađe goste hotela u ponudi hotela su 4 bazena sa toboganima, dečije igralište, igraonica i dečija animacija. Gostima su na raspolaganju peškiri, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži, bez doplate.

Ima 5 restorana i to italijanski restoran Soprano, azijski restoran L’Asiatique, orijentalni restoran Saffron, a’la carterestoran Wowfood court-snack restoran kod plaže i 7 barova: lobby bar, Sport bar, White Bar, Millenium bar, Olympus bar, Red Sky bar– Shisha corner, bar na plaži. U sklopu hotela nalaze se  i prodavnice, frizerski salon, menjačnica, internet caffe, dok je wi-fi besplatan i pokriva ceo hotel.

Izvor: PressSerbia

Foto: Pickalbatros.com promo

One thought on “ALBATROS WHITE BEACH JE BROJ JEDAN OVE SEZONE U EGIPTU

Leave a comment