Kakav je srpski libido?

Kakav je srpski libido?

Evo koje stvari utiču na srpski libido


Veliki je broj parova koji imaju problem u spavaćoj sobi, ali isto tako veoma mali broj onih koji to priznaju. Smanjena seksualna želja i fizička nemogućnost muči preko 150 miliona pripadnika jačeg pola širom sveta. Da li Srbi znaju za ovaj problem? Naravno da da!

Kako na libido utiču biloški, psihološki i sociološki faktori, razlozi za peh pri odnosu mogu biti različite prirode. Za razliku od ženskog, muški libido se usko povezuje sa biološkim faktorom, a samim tim za njega postoji lek. Gde je onda problem?

Svima je poznato da je ego prosečnog Srbina jako veliki, često veći od libida, iako to nikada neće priznati. Isto tako, retko koji muškarac će priznati sebi, a i drugima, da ima problem sa potencijom jer je na ovim prostorima ova tema i dalje tabu. Međutim, podatak da iz dana u dan raste prodaja preparata za potenciju govori da i Srbima libido ume da pobedi ego.

Libido 1

LIBIDO je 100% prirodni preparat koji za razliku od sintetičkih nema nikakvih nuspojava, nema ograničeno vreme delovanja i mogu ga koristiti svi, i to bez lekarskog recepta. Samim tim, zbog svog prirodnog sastava ne deluje brzinom kojom deluju sintetički preparati, ali na duže staze postiže bolje rezultate jer može dovesti do trajnog izlečenja. U sastav Libida ulazi ginko koji pozitivno utiče na koncentraciju, cink koji jača imunitet, grčko seme koje spermatozoidima daje snagu i kvalitet, kao i žen-šen koji utiče na prokrvljenost perifernih krvnih sudova. Pored ovih biljaka, tu su i peršun koji je u narodu poznat po tome što je dobar za mokraćne puteve, rtanjski čaj koji je, takođe, poznati afrodizijak i očajnica koja utiče na povećanje testosterona.

Libido se može kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama, međutim veliki je broj onih kod kojih postoji bojazan i sramota od direktnog odlaska u apoteku i kupovine preparata za potenciju. Upravo zbog takvih korisnika na sajtu www.libido.rs postoji naručivanje proizvoda putem e-shopa, koji se korisniku dostavlja direktno na kućnu adresu kurirskom službom, sa naplatom prilikom preuzimanja.

Libido se proizvodi od najkvalitetnijih prirodnih sirovina korišćenjem savremenih tehnoloških procesa po standardu ISO 9001 i HACCAP sistemu kvaliteta i kontrole u proizvodnji suplemenata.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s