Kako povećati plodnost

Uz pomoć posebne mešavine vitamina muškarci mogu povećati svoju plodnost čak tri puta. Tokom tri meseca ispitanici su konzumirali posebno kreiran koktel vitamina koji se sastojao od vitamina B12, B6 i folne kiseline. Nakon tog se perioda broj spermatozoida se povećao za čak trećinu, a uz to su bili i pokretljiviji. Povećali su svoju brzinu, a to znači da su brže dolazili u maternicu.

Lekari sa Univerziteta u Innsbrukcu naglašavaju da se problem loše sperme može potražiti u aminokiselini homocysteine koja smanjuje prokrvljenost testisa zbog čega se broj i pokretljivost spermija smanjuje.

Upravo tu deluju vitamin B12, B6 i folna kiselina, jer neutrališu homocysteine. Lekari su takođe došli do zaključka da i vitamin C poboljšava kvalitet sperme. Nisu vam potrebni lekari kako bi vam miksali ovu vitaminsku bombu. Poboljšajte svoju spermu uz pomoć ishrane.

Folnu kiselinu možete pronaći u spanaću, pasulju, soji, šparogama, lišću repe, blitvi, peršinu i brokuli. Vitamin B6 možete pronaći u biljnom i životinjskom tkivu. Povećajte unos ribe, soje, jaja, mlijeka, suvog  voća, a kod mesa birajte jetrice i bubrege.

Plodovi mora, riba, jetra, srce i fermentirani sirevi su odličan izvor vitamina B12. Uz pomoć posebne mešavine vitamina muškarci mogu povećati svoju plodnost čak trostruko.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s