Šta žene rade dok mi gledamo EURO 2016

Šta žene rade dok mi gledamo EURO 2016

Evo šta vaše ŽENE rade dok vi gledate EURO 2016 i s kime provode tih 90 minuta!


Dok se muškarci raduju Evropskom prvenstvu i željno iščekuju utakmice, žene im, tih 90 minuta, rade iza leđa.

– Ako muškarac voli ženu više nego hladno pivo za vreme finala lige šampiona, to možda jeste prava ljubav, ali to nije pravi muškarac – ovo je svojevremeno rekao Vujadin Boškov. Ali, da li je on bio u pravu?

Dok muškarci gledaju EURO 2016, žene moraju nekako da se zabave. Ispostavilo se da će četvrtina devojaka, za vreme Evropskog prvenstva, seks potražiti – s nekim drugim. 

Četvrtina žena koje je anketirao “Gleeden”, stranica za upoznavanje zauzetih ljudi, priznala je da će se rado “zabaviti” s nekim, dok njen dečko ili muž gleda utakmice.

Tokom Svetskog prvenstva 2014. godine, na toj stranici je zabeležen porast žena koje je posećuju, za 71 odsto, što znači da se tokom mesec dana trajanja prvenstva dnevno registrovalo oko 1.400 žena.

– One se osećaju zapostavljeno dok muškarci pobožno gledaju fudbal, zbog čega mnoge od njih u ovom periodu imaju afere – rekao je portparol Gleeden.

Samo 12 odsto žena reklo je da će gledati utakmice EURO 2016, zajedno sa svojim dragim dok će 34 odsto devojaka to vreme provesti s drugaricama, a 27 odsto će se posvetiti sebi.

Kada je reč o muškarcima koji putuju u Francusku da bi pratili “najvažniju sporednu stvar na svetu”,76 odsto njih je priznalo da im je to odličan izgovor da i sami uživaju u ponekoj aferi.

Ipak, kako piše “Daily Star”, oni koji su otputovali u nadi da će u Francuskoj prevariti svoje partnerke, trebalo bi da se pripaze, jer je u toj zemlji povećan broj obolelih od sifilisa.

Oni koji bi eventualno odlučili da plate prostitutku za seks, trebalo bi da imaju na umu da će, ako budu uhvaćeni na delu, za to platiti kaznu od 1.500 evra, a dodatna sramota je što će morati da idu na kurs o seksu.


Hvala što čitate Muški blog!

Izvor: Telegraf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s